Personal

Tandläkare Agneta Sandbacka

Agneta Sandbacka
Leg. Tandläkare 1979

Utbildad Tandläkare vid Umeå Universitet. Där efter Universitetsutbildningar i Barn-och Föräldrapedagogik och Psykologi. Vidar utbildningar i Implantologi, protetik och kirurgi. Diplomerad akupunktör samt kontinuerliga vidareutbildningar. Medlem i Privat­tandläkarna, Tandläkar­förbundet, SAED och ITI member.
Tandläkare Stina Tollemar

Stina Tollemar
Leg. Tandläkare

Tandläkarexamen 2014, Karolinska Institutet. Kontinuerlig vidareutbildning inom bland annat aligners, implantologi, laser samt protetik.

Pia Stafström
Leg. Tandhygienist

Tandsköterska i botten. Kontinuerlig vidareutbildning. Även diplomerad akupunktör ( västerländska metoden)

Christina Thåqvist
Tandsköterska. 2016

Är sedan 2016 färdigexaminerad tandsköterska. Har vidareutbildningar i kirurgi, anestesi, depuration, panorama och barntandvård och vidareutbildas kontinuerligt.

Marianne Fällén
Receptionist

Kontinuerliga patient­omhändertagande vidareutbildningar.
Docent Mats Hallman

Mats Hallman
Docent

Mats har lång erfarenhet av att arbeta med olika implantatsystem. Han har gjort sin doktorsavhandling på benersättningsmaterialet Bio Oss

Vi arbetar i huvudsak med ett välbeprövat och väldokumenterat implantatsystem: Straumann. Det systemet har vi använt i mer än 10 år och har mycket goda resultat. Bild på en Straumann implantat, hittar Du säkert själv.

Medina Cizmic
Husfru/sterilbiträde

OBS!

Har du glömt något?

Just nu har vi en hel del kvarglömda kläder hos oss. Det är bland annat en dunjacka och en dunväst. Om du känner vid dig att du tappat bort något plagg är du välkommen att höra av dig till oss.
Nyheter

Tidbokning online

Här kan du som är över 23 boka vissa tider.

Betala med Swish

Nu har ni möjlighet att betala via Swish på nummer : 123 527 86 43
Erbjudanden

Är du studerande?

Då får du 250 kr rabatt vid undersökning